Levering

Normalt har du varene på postkontoret 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens regler. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Pakke i postkassen

Pakke i postkassen kan ikke brukes på sendinger over 1,5 kg og verdi over 1.999,- Det blir automatisk gitt riktige valg i forhold til betingelsene i handlekurven..
Dersom ordren er på over 1,5 kg og/eller har en verdi på mer enn 1.999,- fakturerer Dreambox.no mellomlegget opp til klimanøtral servicepakke på den eksisterende orderen.

Pakke i postkassen har begrenset sporing.

Benyttes Pakke i postkassen som frakt, fraskriver dreambox.no seg ethvert erstatningsansvar ut over postens Generelle Leveringsvillkår. (https://www.posten.no/vilkar/generelle-leveringsvilkar)

 

 

Kunder på Svalbard 


Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .